GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ζεστάθηκαν τα σχολεία της Ξάνθης… μέχρι τα Χριστούγεννα!

Μετά τα προβλήματα στη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών του δήμου Ξάνθης που είχαν δημιουργηθεί από γραφειοκρατικές κωλυσιεργίες ξεκίνησ...

Μετά τα προβλήματα στη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών του δήμου Ξάνθης που είχαν δημιουργηθεί από γραφειοκρατικές κωλυσιεργίες ξεκίνησε κανονικά η τροφοδοσία των σχολικών μονάδων του δήμου Ξάνθης.

Όπως αναφέρει ο κος Σάββας Μελισσόπουλος, διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ξάνθης, «μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, βρέθηκε λύση στο κώλυμα που είχε ανακύψει και το οποίο δεν επέτρεπε την εκταμίευση των πόρων χρηματοδότησης των επιτροπών, οι οποίοι πόροι βρίσκονταν στα ταμεία μας».

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ξεκίνησε η τροφοδοσία των σχολικών μονάδων του δήμου με πετρέλαιο, διαδικασία η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και τον Δεκέμβριο. «Βρήκαμε μια φόρμουλα επικοινωνίας και μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου θα εγκρίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο τα εντάλματα για τη θέρμανση των σχολικών μονάδων» επισημαίνει ο κος Μελισσόπουλος για να συμπληρώσει ωστόσο πως «από 01 Ιανουαρίου θα βρούμε νέα φόρμουλα και οι δαπάνες θα εγκρίνονται με έναν πιο τυπικό τρόπο, σύμφωνα με τον Καλλικράτη». 

Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά πως δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα με τη θέρμανση των σχολικών μονάδων, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό παραθυράκι σε περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια