GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Πολύφερνη κομματική νύφη" ο Κώστας Ζαγναφέρης

-Επιθυμούν συμμετοχή του πρώην πολιτευτή της ΝΔ και άλλα κόμματα για να τον εντάξουν στα ψηφοδέλτια τους!  -Τι θα πράξει η ΝΔ και τι ο Ζαγνα...

-Επιθυμούν συμμετοχή του πρώην πολιτευτή της ΝΔ και άλλα κόμματα για να τον εντάξουν στα ψηφοδέλτια τους! 
-Τι θα πράξει η ΝΔ και τι ο Ζαγναφέρης θα μαθευτεί σύντομα, μέσα από το ThrakiToday.com!
 Όπως πρώτοι δημοσιοποιούμε από το ThrakiToday και τον Ξάνθη FM100:


Συνάντηση με τον κ. Κώστα Ζαγναφέρη, ζήτησε το απόγευμα της Παρασκευής και θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday ο κος Χρήστος Μαρκογιαννάκης, πρωτοκλασάτο στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μετά την ταυτόχρονη με την κα Μπακογιάννη αποχώρησή τους από τη ΝΔ. Ο κος Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα βρεθεί στην Ξάνθη τη Δευτέρα, επιχειρώντας μέσα από αυτή τη συνάντηση να προσαρτήσει τον κ. Κώστα Ζαγναφέρη στο υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο της κα. Ντόρας Μπακογιάννη, πρόεδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Μάλιστα, και η ίδια η κα Μπακογιάννη, όπως έχει ανακοινωθεί πρόκειται να επισκεφτεί την επόμενη εβδομάδα τη Θράκη πραγματοποιώντας προεκλογική περιοδεία, στις 18,19 και 20 Νοεμβρίου, όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη και φίλους του κόμματος, ενώ θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε θεσμικούς φορείς της Περιφέρειας. 

Κατά τη διάρκεια της οποίας και εφόσον επιτευχθεί η συμφωνία με τον κ. Ζαγναφέρη, πράγμα αρκετά δύσκολο, θα θέλανε να ανακοινώσουν την όποια θετική εξέλιξη. Από πλευράς Ζαγναφέρη η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι υποχρέωση του κάθε πολίτη και πολιτικού είναι τουλάχιστον να ακούει όσους επιθυμούν να συνομιλήσουν μαζί του και στη συνέχεια να αξιολογηθούν οι όποιες προτάσεις του γίνονται, γραμμή που έως τώρα υλοποίησε και σε αντίστοιχες περιπτώσεις προτάσεων που του έγιναν από το ΛΑΟΣ και άλλα κόμματα, πλην του ΚΚΕ. 

Είναι γνωστό πως ο κος Ζαγναφέρης υπήρξε υποστηρικτής της κίνησης Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια των τελευταίων εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ για την ανάδειξη προέδρου, στις οποίες η κα Μπακογιάννη τότε δεν πέτυχε τον στόχο της, ο οποίος ήταν η ανάληψη της προεδρίας του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια