GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σ. Ιακωβίδου: «Επικίνδυνος ο Παπανδρέου, πρέπει να φύγει άμεσα»

Επικίνδυνο χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Γιώργο Παπανδρέου, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης κα Σούλα Ιακωβίδου λέγοντας χαρακτηριστικά...

Επικίνδυνο χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Γιώργο Παπανδρέου, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης κα Σούλα Ιακωβίδου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο πρόβλημα που υπάρχει για εμάς και τους πολίτες είναι η παραμονή του κου Παπανδρέου στα ινία της κυβέρνησης». 

Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς τα τελευταία 24ώρα, με την κα Ιακωβίδου να δηλώνει πως η ΝΔ είναι έτοιμη για τις εκλογές από καιρό. «Η ΝΔ είναι έτοιμη να πάει σε εκλογές, είναι κάτι που ζητάμε εδώ και καιρό ώστε να αποφύγουμε αυτή την κατάσταση. Το ΠΑΣΟΚ βουλιάζει αλλά αυτό δεν μας νοιάζει εμάς, εμάς μας ενδιαφέρει το μέλλον τη χώρας» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η ίδια.

"Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σε αποσύνθεση"
Την πεποίθηση πως το κόμμα της κυβέρνησης δεν βρίσκεται σε αποσύνθεση εξέφρασε ο γενικός γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ κος Αχιλλέας Τσαρτσάρας, επισημαίνοντας πως «το κόμμα δεν είναι σε αποσύνθεση, το ότι διαφοροποιούνται κάποια στελέχη από την κυβέρνηση δεν παίζει κανένα ρόλο». Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Τσαρτσάρα η διεξαγωγή δημοψηφίσματος ήταν ομόφωνη απόφαση του Υπουργικού συμβουλίου και ως εκ τούτου δεν είναι λογικές, κατά τον ίδιο, οι αντιδράσεις των μελών της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια