GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με απορριμματοφόρα η πορεία των δημοτικών υπαλλήλων (+video)

Μέχρι και απορριμματοφόρα επιστράτεψαν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων τους οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Ξάνθης.  Συγκεκριμέ...

Μέχρι και απορριμματοφόρα επιστράτεψαν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων τους οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Ξάνθης. 

Συγκεκριμένα οι δημοτικοί υπάλληλοι Ξάνθης συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους, μετά την κατάληψη όλων των δημοτικών κτηρίων βγήκαν στους δρόμους πραγματοποιώντας πορεία σε κεντρικά σημεία της πόλης το πρωί της Δευτέρας, καταλήγοντας στο δημαρχείο. Μαζί τους είχαν και δύο απορριμματοφόρα οχήματα, τα οποία οδηγούσαν την πορεία κορνάροντας, ενώ με τη σειρά τους οι εργαζόμενοι φώναζαν συνθήματα.

«Είναι η συνέχεια όλων αυτών που έχουμε πει τις τελευταίες ημέρες, μετά και τις απειλές της κυβέρνησης ότι θα μας πάει στον εισαγγελέα. Σήμερα ο σύλλογος μας συμμετέχει στη 48ώρη απεργία τόσο της Δευτέρας –Τρίτης όσο και της Τετάρτης» επισημαίνει ο κος Δημήτρης Γαλανόπουλος πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης συμπληρώνοντας πως «πραγματοποιήσαμε πορεία με μηχανοκίντητα οχήματα, δώσαμε υπομνήματα σε όλους τους τοπικούς βουλευτές όχι μόνο για το μνημόνιο και τις περικοπές αλλά και το επίδομα παραμεθορίου το οποίου αυτή η ανάλγητη κυβέρνηση έρχεται σήμερα και μας το κόβει».