GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός 2-3

Άλλη μια φορά που μετράει χαμένους βαθμούς η Skoda Ξάνθη, καθώς ένα κακό πρώτο μέρος της στοίχησε ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στον Π...

Άλλη μια φορά που μετράει χαμένους βαθμούς η Skoda Ξάνθη, καθώς ένα κακό πρώτο μέρος της στοίχησε ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Για άλλη μια φορά σε ντέρμπι της Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, ο έντονος αέρας ήταν αυτός που έκανε την διαφορά. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη σε ένα δίλεπτο και σε δύο στιγμές αδράνειας δέχθηκε 2 τέρματα από τον Παναθηναϊκό, ένα με πέναλτι και ένα με κεφαλιά από κοντά του Λέτο, που ¨πάγωσε¨ τα Πηγάδια ακόμα περισσότερο και στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε και τρίτο τέρμα από προσωπική ενέργεια του Κουίνσι, που σχεδόν κλείδωσε το θετικό αποτέλεσμα.

Οι Ξανθιώτες κατάφεραν να αντιδράσουν και να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Βιτόλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 39΄, σκόραραν δύο φορές με τον Εντιμάρ και τον Βλαχοδήμο, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή. Να σημειώσουμε ότι στα δύο πρώτα τέρματα του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή και επόπτη αντίστοιχα, καθώς στο πρώτο θεώρησαν ότι ο Βιβιανί δεν ακούμπησε τον Λέτο, αλλά ο μέσος του Παναθηναϊκού εκβίασε το πέναλτι και στο δεύτερο ότι δεν πέρασε όλη η μπάλα την γραμμή της εστίας.

Οι φάσεις του αγώνα:
7' Από κοντά ο Σιμάο το πλασέ και εκπληκτική απόκρουση του Βιβιανί.
21' Ο Λέτο κερδίζει πέναλτι από τον Βιβιανί και ευστοχεί για το 0-1.
23' Σέντρα από δεξιά ο Λέτο με κεφαλιά στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα, ο Βιβιανί την διώχνει και ο βοηθός στέλνει την Ξάνθη στην σέντρα, αφού υποδεικνύει ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας, 0-2 .
33' Κεφαλιά του Σταθάκη από φάουλ, η μπάλα λίγο άουτ.
34' Σέντρα του Μαρσελίνιο από αριστερά, στην πορεία της μπάλας ο Πόι, πιάνει την κεφαλιά, όμως διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Καπίνο. Στην συνέχεια της φάσης ο Ντίκα με σουτ αστόχησε.
48' Χαμένο τετ α τετ ο Πόι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καπίνο.
54' Προσπάθεια του Καζάκη να νικήσει τον Καπίνο σε τετ α τετ, όμως ο νεαρός αποκρούει και πάλι
56' Ο Κουίνσι με προσωπική ενέργεια πέρασε τρεις παίκτες της Ξάνθης και με σουτ πέτυχε το 0-3.
65' Ο Εντιμάρ με σουτ μειώνει σε 1-3.
68' Καταπληκτικό γκολ για Βλαχοδήμος, με σουτ σημειώνει το 2-3 και βάζει ξανά την Ξάνθη στο παιχνίδι.
73' Ο Σταθάκης με κεφαλιά δεν μπορεί να κάνει το 3-3, η μπάλα λίγο άουτ.
79' Ο Σουάνης αστοχεί από κοντά χάνοντας άλλη μια ευκαιρία για την Ξάνθη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Εντιμάρ, Μπέρτος (60' Βλαχοδήμος), Σταθάκης, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα (46' Σουάνης), Βασιλακάκης, Καζάκης (67' Μαρκόφσκι), Μαρσελίνιο, Πόι.
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Λέτο, Κουίνσι, Ζέκα (70' Καντέ), Σιμάο, Βύντρα (18' Μαρίνος), Σπυρόπουλος, Κλέιτον (42' Κατσουράνης).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παππά(Αθηνών), με βοηθούς τους κ. Τρύφων (Δράμας) και Γεωργιάδης (Κοζάνης).

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης