GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φίλοι Παραγωγοί , Μόνο τα εργοστάσια βιοντίζελ Ξάνθης και Κομοτηνής του Πέτσα Δημητρίου εξόφλησαν τους παραγωγούς εντός των καθορ...


Φίλοι Παραγωγοί,

Μόνο τα εργοστάσια βιοντίζελ Ξάνθης και Κομοτηνής του Πέτσα Δημητρίου εξόφλησαν τους παραγωγούς εντός των καθορισμένων ημερομηνιών όπως ορίζει η Κ.Υ.Α. 36781/23.08.2007 (εντός 30 ημερών από την παραλαβή τους).
     
Όλες οι άλλες εταιρείες που έρχονται από άλλες περιοχές της Ελλάδος και κάνουν συμβάσεις στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης καθυστερούν τις πληρωμές και φτάνουν να πληρώνουν και τον επόμενο χρόνο τους αγρότες, συμφωνά με δημοσιεύματα.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο νομό σας, παραλαμβάνει αγροτικά προϊόντα όπως ελαιοκράμβη , ηλίανθο και βαμβάκι, τα οποία και εξοφλεί άμεσα με μετρητά στον λογαριασμό σας , χωρίς να σας πληρώνει με επιταγές που έχουν αντίκρισμα τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα ή  να πληρώνεστε σε  3 δόσεις.
     
Γιατί να δίνετε τη σοδειά σας σε εταιρείες μακριά από τον τόπο σας και να κινδυνεύετε να μην πληρωθείτε τον κόπο σας!
     
Στηρίξτε το εργοστάσιο της περιοχής σας, στήριξε την τοπική σας οικονομία , γιατί ο κόπος σας δεν πάει χαμένος.

Ελατέ στο εργοστάσιο μας για να κάνετε συμβάσεις για ελαιοκράμβη και ηλίανθο, στα γραφεία της εταιρείας μας στο Κουτσό Ξάνθης, στα τηλέφωνα 2541096671 & 2541096641 και στο νομό Ροδόπης στο κέντρο παραλαβής μας στο χωριό Βάκος, στα τηλέφωνα 2531042202, καθώς και από εκπρόσωπο της εταιρείας μας ο οποίος θα περνάει τακτικά από την περιοχή σας.