GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ για συμμετοχή στις απεργίες!

Κάλεσμα προς όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα απεύθυνε το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη ...

Κάλεσμα προς όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα απεύθυνε το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν τα μέλη του συνδικαλιστικού οργάνου. 
 
«Ζητάμε τη στήριξη όλων των πολιτών της Ξάνθης. Όλοι μαζί πρέπει να βγούμε στους δρόμους, να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας και να πούμε ένα μεγάλο όχι στα νέα μέτρα» επισημαίνει ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης κος Χαράλαμπος Ευστρατίου. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των υπαλλήλων, που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα και αναμένεται να κορυφωθούν Τετάρτη-Πέμπτη είναι ο μόνος τρόπος πάλης των υπαλλήλων, σύμφωνα με τα μέλη της ΑΔΕΔΥ. «Η εργασιακή εφεδρεία, το νέο μισθολόγιο, το επίδομα προβληματικών και παραμεθορίων περιοχών που μετά την επιδότηση πρώτης κατοικίας χάνεται και αυτό, είναι μερικά από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι της περιοχής μας» υπογραμμίζει ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης κος Δημήτρης Γαλανόπουλος.

Οι υπάλληλοι της Π.Ε. Ξάνθης θα προχωρήσουν σε κατάληψη του κτηρίου του διοικητηρίου από νωρίς το πρωί της Τρίτης, ενώ από τις 08.00 έως τις 10.00 το πρωί της Τετάρτης το προσωπικό του νοσοκομείου, πλην του ιατρικού προσωπικού, θα προχωρήσει σε προσυγκέντρωση έξω από το κτήριο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, ενώ μετά τις δέκα θα μεταφερθούν στο εργατικό κέντρο για να συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Ήδη από το πρωί της Δευτέρας οι δύο Δ.Ο.Υ. Ξάνθης τελούν υπό κατάληψη, με τους υπαλλήλους να απεργούν.