GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Πνιγμένη» και η Ξάνθη στα σκουπίδια

Σε τεράστιες εστίες μικροβίων έχουν μετατραπεί οι κάδοι απορριμμάτων στην πόλη της Ξάνθης, μετά και την απεργία διαρκείας των δημοτικών υπ...


Σε τεράστιες εστίες μικροβίων έχουν μετατραπεί οι κάδοι απορριμμάτων στην πόλη της Ξάνθης, μετά και την απεργία διαρκείας των δημοτικών υπαλλήλων. 


Η απεργία των δημοτικών υπαλλήλων σε συνδυασμό με το γεγονός πως οι πολίτες συνεχίζουν να κατεβάζουν κανονικά τα σκουπίδια τους στους κάδους έχουν δώσει ένα διαφορετικό «άρωμα» στην πόλη της Ξάνθης, η οποία πνίγηκε από τα σκουπίδια τη στιγμή μάλιστα που η απεργία αναμένεται να λήξει την Πέμπτη.

Ακόμη και μετά τη λήξη ωστόσο της απεργίας θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να επιστρέψει η αποκομιδή των σκουπιδιών στους κανονικούς της ρυθμούς, γεγονός που σημαίνει πως η άσχημη εικόνα της πόλης θα συνεχιστεί για αρκετές ημέρες ακόμη.

Την ίδια στιγμή οι άσχημες καιρικές συνθήκες κάνουν ακόμη πιο τραγική την εικόνα στους δρόμους της πόλης, καθώς οι άνεμοι παρασύρουν τα σκουπίδια στους δρόμους, σκορπώντας τα δεξιά και αριστερά.

Κανονικά πραγματοποιείται ωστόσο η αποκομιδή των σκουπιδιών τόσο από τις σχολικές μονάδες της πόλης όσο και από το Ψυχολογικό Κέντρο, ενώ υπηρεσίες όπως το Βοήθεια στο Σπίτι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.