GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκίνησε η αποκομιδή σκουπιδιών στην Ξάνθη

Από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες του Σαββάτου και μετά την απόφαση των δημοτικών υπαλλήλων στην καθαριότητα για αναστολή των κινητοποι...

Από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες του Σαββάτου και μετά την απόφαση των δημοτικών υπαλλήλων στην καθαριότητα για αναστολή των κινητοποιήσεων τους, ξεκίνησε στην Ξάνθη η αποκομιδή των σκουπιδιών.
 
Το πρόβλημα των σκουπιδιών, τα οποία σχημάτιζαν τεράστιες πηγές μόλυνσης και μικροβίων σε όλα τα σημεία της πόλης, παίρνει πλέον τον δρόμο της επίλυσης, με τους υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας του δήμου Ξάνθης, έχοντας στη διάθεσή τους την εθελούσια βοήθεια υπαλλήλων από άλλες υπηρεσίες, να προχωρούν στην άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών.
 
Όπως είχε αναφέρει ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων του δήμου Ξάνθης θα χρειαστούν περισσότερες από πέντε ημέρες για την αποκομιδή του συνόλου των σκουπιδιών, ώστε να μπει βρει ξανά τους ρυθμούς του το τμήμα καθαριότητας.
 
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της απεργίας τους, οι υπάλληλοι συνέχιζαν να μαζεύουν τα σκουπίδια από τα σχολεία, το νοσοκομείο, το ψυχολογικό κέντρο, το ΚΑΠΗ, τη Λαϊκή αγορά καθώς και από κεντρικά σημεία της πόλης, όπως την κεντρική πλατεία όπου ο τεράστιος όγκος των σκουπιδιών καθιστούσε ανέφικτη την ομαλή κίνηση των οχημάτων.