GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έμεινε στον πόντο στην Τρίπολη!

Άλλο ένα κρίμα προστέθηκε στην πορεία της Skoda Ξάνθη, αφού το τελικό 1-1 στην Τρίπολη δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδ...

Άλλο ένα κρίμα προστέθηκε στην πορεία της Skoda Ξάνθη, αφού το τελικό 1-1 στην Τρίπολη δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα χάθηκαν δύο μοναδικές ευκαιρίες με Βλαχοδήμο και Μαρσελίνιο για να πάρουν τους τρείς πολύτιμους βαθμούς. 
 
Σε γενικές γραμμές η Skoda Ξάνθη προηγήθηκε με αυτογκόλ του Αργυρόπουλου πριν καν συμπληρωθούν 30 δευτερόλεπτα στην αναμέτρηση, ¨κάθισε¨ δέχτηκε την ισοφάριση στο 28΄, μέχρι το 55΄δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία και κάπου εκεί ανέλαβε να κάνει αυτή κουμάντο στο παιχνίδι, για να δημιουργήσει και να χάσει πολύ μεγάλες ευκαιρίες.

Φάσεις του αγώνα:
1’ Σέντρα του Πόι, στην προσπάθειά του ο Αργυρόπουλος για να διώξει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 0-1 για την Ξάνθη.
18’ Διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα, με σουτ του Ουσέρο και του Περόνε και τις δύο φορές απέκρουσε ο Βιβιανί.
28’ Ισοφάριση για τον Αστέρα με τον Ράγιος, που πήρε το ριμπάουντ από άστοχη έξοδο του Βιβιανί και σημείωσε το 1-1.
52’ Σουτ από τον Εγκόν η μπάλα άουτ.
53’ Κεφαλιά του Περόνε σε κόρνερ ο Βιβιανί.
56’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Στάσιακ, πήρε την κεφαλιά από κοντινή απόσταση, όμως σε κόρνερ έδιωξε ο Χακόμπο.
64’ Στο τετ α τετ ο Βασιλακάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Χακόμπο.
71’ Καλό σουτ του Πόι, λίγο άουτ η μπάλα.
76’ Σουτ του Ράγιος λίγο άουτ.
81’ Τετ α τετ για τον Μαρσελίνιο και πάλι νικητής ο τερματοφύλακας των Αρκάδων.
87’ Κεφαλιά του Περόνε, διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βιβιανί.
90’+ Ο Πόι κατεβάζει την μπάλα μέσα στην περιοχή, την σπάει στον Βλαχοδήμο που πλασάρει άουτ σε κενή εστία, μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη.
90΄+ Ο Μαρσελίνιο περνάει από τον Πουλίδο, και βγαίνει τετ α τετ, όμως το σουτ του καταλήγει άουτ, για να παραμείνει το τελικό 1-1.

Οι Συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Οράσιο Γκονσάλβες): Χακόμπο, Αργυρόπουλος (Τσαμπούρης 74'), Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ουσέρο (Ναβάρο 67'), Χουανίτο, Μπρέσκα (Σέσμα 70'), Έγκον, Ράγιος, Περόνε.
Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Σταθάκης (Μπέρτος 7'), Στάσιακ, Βασιλακάκης (Βλαχοδήμος 80'), Ντάνι, Πόι, Μαρσελίνιο, Φλίσκας (Ντίκα 46'), Καζάκης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους κ. Αργυρό και κ. Γρεβένη.

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης