GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Να κάνουμε το κέντρο μας…. εμπορικό κέντρο»

«Ο κόσμος δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει αύριο, οπότε και τα λίγα χρήματα που έχει δεν τα ξοδεύει, είναι σκεπτικός. Αυτό είναι τα μεγάλο μας ...

«Ο κόσμος δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει αύριο, οπότε και τα λίγα χρήματα που έχει δεν τα ξοδεύει, είναι σκεπτικός. Αυτό είναι τα μεγάλο μας πρόβλημα. Πρέπει να καλλιεργηθεί μια αγοραστική διάθεση στον κόσμο, για να βγει και να ψωνίσει», αυτά ανέφερε σήμερα το πρωί στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή «Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα», ο πρόεδρος του Σωματείου Εμπόρων Υφασμάτων-Νεωτερισμών και Ετοίμων Ενδυμάτων Ν. Ξάνθης, κ. Γιάννης Αλεξόπουλος.

«Το πλεονέκτημα των πολυκαταστημάτων δεν είναι η τιμή τους, καθώς δεν πουλάνε πιο φτηνά, αλλά η άνεση που προσφέρουν στους καταναλωτές. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να αναπτύξουμε μια φιλική σχέση με τον πελάτη, να προσφέρουμε καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση» υπογράμμισε ο κ. Αλεξόπουλος, σχολιάζοντας το επικείμενο άνοιγμα εμπορικού πολυκαταστήματος στον Ν. Ξάνθης, προσθέτοντας παράλληλα πως «πρέπει να γίνει το κέντρο της πόλης μας ένα μεγάλο εμπορικό, στο όποιο θα μπορεί ο κόσμος να κατεβαίνει άνετα, να κάνει τα ψώνια του και να φεύγει».

Υποτονική χαρακτήρισε την κίνηση της αγοράς ο κ. Αλεξόπουλος, υπογραμμίζοντας πως «τις πρώτες ημέρες των εκπτώσεων κινήθηκε ο κόσμος και έκανε τις αγορές του, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καθίζηση».

*Το σωματείο Εμπόρων Υφασμάτων – Νεωτερισμών και Ετοίμων Ενδυμάτων Ν. Ξάνθης, την Πέμπτη  10 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα της εορτής του Αγίου Χαράλαμπου, προστάτη των υφασματοπωλών, θα τελέσει αρτοκλασία, όπως κάθε χρόνο στην εκκλησία του Αγίου Βλασίου και ώρα 9 το πρωί.
Τα καταστήματα μας θα λειτουργήσουν μετά τις 11, δηλαδή μετά την αρτοκλασία.  


Δεν υπάρχουν σχόλια