GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για αγοραπωλησία βρεφών

Tο ζευγάρι των αστυνομικών εμφανίστηκε στην κλινική και παρέδωσε 14.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ...

Tο ζευγάρι των αστυνομικών εμφανίστηκε στην κλινική και παρέδωσε 14.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία

Κοντά στην εξάρθρωση κυκλώματος αγοραπωλησίας βρεφών βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Καβάλας, μετά τη χθεσινή σύλληψη τεσσάρων ατόμων, που επιχείρησαν να πουλήσουν το μόλις λίγων ωρών βρέφος νεαρής γυναίκας έναντι του ποσού των 14.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Καβάλα Μανώλη Λουπείδη, οι αστυνομικοί του τμήματος ΟΠΚΕ είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα επαφές με μέλη της σπείρας. Δυο αστυνομικοί παρουσιάστηκαν ως άτεκνο ζευγάρι σε τρία άτομα, που εμπλέκονται στο κύκλωμα, και συγκεκριμένα έναν Έλληνα που διαμένει στην Ξάνθη, μια ετοιμόγεννη νεαρή γυναίκα από τη Βουλγαρία και έναν άντρα κάτοικο Βουλγαρίας, που εμφανίστηκε ως σύνδεσμος.

Το φερόμενο άτεκνο ζευγάρι των αστυνομικών εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει το μωρό που κυοφορούσε η γυναίκα και έγιναν όλες οι απαραίτητες συνεννοήσεις. Η γυναίκα εισήλθε πριν από λίγες μέρες στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Ξάνθης προκειμένου να γεννήσει και το ζευγάρι των αστυνομικών εμφανίστηκε στην κλινική και παρέδωσε 14.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ωστόσο η υπόθεση είναι ακόμα σε εξέλιξη και αναμένεται μέσα στην ημέρα να γίνουν γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες για το κύκλωμα διακίνησης βρεφών.

Voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια