GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λαϊκές Συναντήσεις στον Δήμο Αβδήρων

«Θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τους δημότες μας, να ακούσουμε τα προβλήματα που τους απασχολούν και να βρούμε λύσεις για αυτά. Αφού καταγραφ...

«Θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τους δημότες μας, να ακούσουμε τα προβλήματα που τους απασχολούν και να βρούμε λύσεις για αυτά. Αφού καταγραφούν και αξιολογηθούν θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε πολιτικές επίλυσης τους» ανέφερε ο δήμαρχος Αβδήρων, κ. Βασίλης Τσολακίδης, μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή «Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα», το πρωί της Τρίτης.
 
Με πρόταση του Δημάρχου Αβδήρων, κ. Βασίλη Τσολακίδη, πραγματοποιούνται από τις 09/02/2011 (περασμένη Τετάρτη) Λαϊκές Συνελεύσεις στις έδρες των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 21/02/2011. 

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Τσολακίδης, στόχος αυτών των συναντήσεων είναι η καταγραφή των προβλημάτων, αλλά και των προτεραιοτήτων που ιεραρχούν οι τοπικές κοινωνίες και που πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν από τις τοπικές ηγεσίες, οι οποίες θα επιτρέψουν στον Δήμο να προχωρήσει στον οικονομικό προγραμματισμό τους, δίνοντας έμφαση στα προβλήματα των κατά τόπους κοινοτήτων. «Δεν μπορούμε από τα γραφεία μας να ξέρουμε τι έργα χρειάζεται η περιοχή της Κεσσάνης ή της Γεννισέας ή ων Αβδήρων λ.χ. Αν ακούσουμε όμως τους παράγοντες θα ξέρουμε. Γι’  αυτό καλούμε όλους του φορείς να μας πουν τις απόψεις τους να ακούσουμε τις προτάσεις τους. Αφού μαζέψουμε όλη τη σοφία που θα μας καταθέσουν μετά θα κάνουμε και το επιχειρησιακό μας πρόγραμμα για τα επόμενα 3,5 χρόνια» τόνισε ο κ. Τσολακίδης. 

Το ζήτημα της Βίζας
 
«Σε συνάντηση που είχα με τον Τούρκο Πρόξενο, Μουσταφά Σαρνίτς, στο γραφείο μου συζητήσαμε μεταξύ άλλων και το ζήτημα της βίζας» ανέφερε στην ίδια εκπομπή ο κ. Τσολακίδης συμπληρώνοντας πως το ζήτημα της χορήγησης βίζας, είναι ζήτημα της πολιτείας και αυτή είναι η αρμόδια για την επίλυσή του. «Ανέκαθεν ήταν το ζητούμενο η βίζα. Πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί μια λύση ώστε να μπορούν να επισκεφτούν την περιοχή μας όσοι τούρκοι πολίτες το επιθυμούν,» επισήμανε ο κ. Τσολακίδης συμπληρώνοντας πως «τόσα χρόνια ήμασταν απομονωμένη περιοχή και τώρα πληρώνουμε το μάρμαρο. Πρέπει να μπορεί να χορηγείται μια 48ώρη βίζα, όχι μόνο για τους επιχειρηματίες αλλά και για τους απλούς πολίτες, καθώς αυτό θα βοηθήσει την τουριστική κίνηση στην περιοχή μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια