GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μία σύλληψη για κλοπές και πλαστά χαρτονομίσματα

Σε αποθήκες κλοπιμαίων είχε μετατρέψει τα δύο σπίτια του, 36χρονος από την Κομοτηνή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και 9.020 ευρώ, σε πλασ...

Σε αποθήκες κλοπιμαίων είχε μετατρέψει τα δύο σπίτια του, 36χρονος από την Κομοτηνή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και 9.020 ευρώ, σε πλαστά χαρτονομίσματα.

Μετά από έφοδο της αστυνομίας, παρουσία του εισαγγελικού λειτουργού, στα δύο σπίτια που διατηρούσε ο συλληφθείς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα, των 100, των 50 και των 20 ευρώ, μεγάλος αριθμός διαφόρων συσκευών (οικιακής χρήσης, ηλεκτρονικές, ηλεκτρικές, κινητά τηλέφωνα κ.λ.π.), πολλά ηλεκτρικά εργαλεία (αντλία νερού, κλαδευτήρια, κομπρεσέρ, ηλεκτρογεννήτριες κ.α.), καθώς και τρία κλεμμένα αυτοκίνητα (δύο επιβατηγά και ένα κλειστό Ι.Χ. φορτηγό).

Επίσης βρέθηκε το χρηματικό ποσόν των 19.400 ευρώ, που προέρχεται από εγκληματικές ενέργειες, καθώς και ένα πιστόλι κρότου - αερίου και ένα αεροβόλο.

Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, όλα τα κατασχεθέντα αποτελούν προϊόντα κλοπών και διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο τετράμηνο σε σπίτια και καταστήματα, στην ευρύτερη περιοχή.

Ο άνδρας, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Παράλληλα ερευνάται και η συμμετοχή άλλων ατόμων, στη διάπραξη των αδικημάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια